cazare predelut bran

Wiki Article



cazare dragului predeal
Predeal Escape Condominium se află la aproximativ 20 km de Castelul Peleş și involve vedere la râu, un balcon și o cafetieră. Se oferă la locație WiFi gratuit în toată proprietatea și parcare privată.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea si actualitatea informatiilor, insa nu garantam ca informatiile sunt total, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati web page-urile oficiale ale hotelurilor sau sa cereti informatii actualizate agentiei. Politicile de la Hotel Elaborate Harmonie, Predeal

Большой дом, для большой компании. Не далеко от Брашова, Синая и Брана. Есть развлечения - бильярд, пинпонг, дартс, бассейн. Очень понравилось, мы отдохнули.

Ne-a facut checkin speedy astfel incat sa urcam si sa ne uscam/spalam. A doua zi ne-au permis un checkout mai tarziu, fara niciun Price suplimentar. Am apreciat foarte mult aceste lucruri.

This residence instructed us they have carried out specified procedures across some or most of these categories: squander, h2o, Electricity and greenhouse gases, place and community, and mother nature.

Puteţi sã ne contactaţi cel mai fast prin electronic mail, iar unul din reprezentanţii firmei noastre va raspunde speedy solicitarii dumneavoastrã.

Bucurându-se de o locaţie liniştită în Predeal Atrium Hotel Mountain Check out Predeal se află la one hundred de metri de partia de Schi Clăbucet si la cazare predeal de craciun aproximativ five minute de mers pe jos in zona centrala a orasului cu acces usor catre domenilul skiabil si zonele de plimbare agrement va ofera serviciile pe care vi le doriti in zona montana:avand o priveliste de nedescris camere cu balcon si vedere la [...] citește mai mult » Predeal, str. Tudor Vladimirescu, nr. 24, jud. cazare predeal olx Brasov

Echipa Direct Booking tine legatura permanenta cu hotelurile si pensiunile publicate in web-site pentru a actualiza in cat mai scurt timp informatia publicata.

Pensiune turistica situata in Predeal, este locul excellent atat pentru intalnirile Dumneavoastra de afaceri cat si pentru cei care doresc sa cazare predeal am fost acolo scape de agitatia orasului, sa se bucure de frumusetea naturii. Inconjurata de brazi ...

Thanks a great deal to your host of the put! The situation is mai mult excellent, near town and having a check out in the mountains.

To view suitable costs and occupancy mai multe info, insert the selection and ages of children with your group to your search.

HOTEL CARPAT INN se găsește în Azuga și oferă cazare de 4 stele, cu balcon privat. Proprietatea oferă un cafe, precum și un bar, o piscină interioară și o cadă cu hidromasaj.

Echipa Direct Booking tine legatura permanenta cu hotelurile si pensiunile publicate in web site pentru a actualiza in cat mai scurt timp informatia publicata.

Casa four anotimpuri este situata in Predeal cu acces direct din DN1 pe partea dreapta (la two moment cu masina de partie si centrul orasului). Casa in stil montan care imbina elemente din lemn si piatra aerul curat de munte si padurea care o inconjoara fac din aceasta un loc best pentru odihna si relaxare.

Report this wiki page